Veranda pyntede – et nyt alternativ i pyntede materiale

Veranda pyntede er sammensat pyntede materiale, der har en vendbar finish. Det har en kæmmet finish på den ene side af den pyntede og træ korn finish på den anden. Selvom det hedder veranda pyntede, kan du bruge denne pyntede til at bygge en havepavillon eller nogen form krydsfiner for terrasse eller dæk. Priserne er sammenlignelige med andre typer af sammensatte pyntede og du har tre farver at vælge imellem – grå, cedertræ og redwood. Ud over at købe veranda pyntede, kan du også købe rækværket du behøver til dine dæk i samme farve og materiale.

Check med Home Depot for veranda sammensatte pyntede priser. På nuværende tidspunkt er det den eneste butik, der sælger denne type af sammensatte pyntede. Veranda pyntede kommer i tre forskellige længder – 8, 10 og 12 fod. Du kan også købe skruer du har brug for i samme farve som veranda composite pyntede du vælger for dine dæk. Denne pyntede materiale er den perfekt til at vælge for et dæk, der vil se en masse trafik og forskellige klimaforhold. Det vil ikke mindske i udseende med en masse mennesker gå på det, at trække staternes møbler over det eller gennem elementerne i vejret.

Det, du vil bemærke med veranda pyntede er, at farven vil lysne over tid. Dette er ikke resultatet af en defekt i veranda sammensatte pyntede, men det er en naturlig forekomst på grund af udsættelse for sollys. Det pyntede har at have tid til vejr og det tager normalt to til tre måneder. Efter dette tidsrum, vil du ikke mærke nogen yderligere fading eller lettelse af farven på din composite pyntede materiale.

Veranda pyntede har at gå igennem en mellowing periode. Hvis du køber pyntede til reduceret veranda sammensatte pyntede priser, bør du ikke bekymre dig, at årsagen til de lavere priser var at der var noget galt med materialet. I de første to eller tre måneder, kan du bemærke tan eller grønlige nuancer kommer gennem veranda sammensatte pyntede, uanset hvilken farve du vælger. Der vil også være mindre farve variationer i stykker på grund af komponenterne af den sammensatte pyntede – træ fibre og genvundet plast. Selv om der er en garanti med veranda mærke af sammensatte pyntede, farvevariation ikke er inkluderet i denne garanti.

Når du køber veranda pyntede, bør du købe alt det materiale, du har brug for at fuldføre din dæk på samme tid. I virkeligheden, anbefaler eksperter med installation af veranda sammensatte pyntede at du køber ekstra på grund af den farvevariation, som du kan støde på. De ekstra stykker vil tillade dig at sikre, at dine dæk er alle den samme nuance af den farve, du vælger. Hvis du kører ud af veranda pyntede før projektet er færdigt, kan du have svært ved at få den nøjagtige farve til at matche fordi løber af fremstilling af dette produkt kan producere små forskelle i farverne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.