Planeter, Moon, Mercury

Når de fleste af os tænker på astrologi, tænker vi på vores natal tegn og ikke meget andet. Ved du, hvad nogle af store påvirkninger er dog at definere disse dyrekreds tegn.

Først og fremmest er solen. Det er centrum for alt liv og repræsenterer en persons personlighed og ånd. Det er den planetariske lineal af tegnet Leo.

Månen, på den anden side giver os vores sjæl. Månen er den herskende planet af stjernetegn kræft. Det er meget forbundet med moderen og med mødres instinkter. I kinesisk astrologi repræsenterer månen Yin, mens solen repræsenterer Yang.

Kviksølv regler over tvillingerne og Jomfruen. Det er planet af sindet og af kommunikation. Med andre ord, er det planet af tanken og midlerne til at kommunikere ideen. Planeten Venus regler over Taurus og Libra. Venus er forbundet med karakteristika og principperne om harmoni og skønhed. Det er selvfølgelig bekymret med kærlighed. Det er også beskæftiger sig med den glæde, vi stammer fra personlige ejendele.

Mars er den herskende planet for den dynamiske Vædderen, og at nogle astrologer, Scorpio, selv om moderne astrologer nu finde ud af, at Pluto er herskeren af Scorpio. Mars er den planet, der beskæftiger sig med de ting du ønsker, og hvordan du går om at få disse ting. Jupiter er forbundet med glæde og nydelse. Det er hersker over Skytten og er også forbundet med principperne om vækst, religion og videregående uddannelser.

Saturn er den herskende planet af Stenbukken og er knyttet til principper som virkelighed og begrænsninger, grænser og regler. Saturn var traditionelt herskeren af Aquarius indtil opdagelsen af planeten Uranus. Neptun er den herskende planet af fiskene og er forbundet med bedrag, illusioner, spiritualitet og psykiske fænomener. Planeten Pluto er den herskende planet af Skorpionen og er forbundet med begrebet transformation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.