Syre reflukssygdom – den store løgn!

Har du nogensinde spekuleret over, hvad der virkelig forårsager fordøjelsesproblemer? Du vidste, at de fleste fordøjelsesproblemer ikke overhovedet sygdomme, men betingelser, som kan blive helt helbredt ved hjælp af naturlige teknikker og retsmidler.

Den medicinske samfund ville have dig til at tro, at kun receptpligtig medicin kan lindre symptomerne på fordøjelsesbesvær. Dette er simpelthen ikke tilfældet. Antacida er i bedste fald en midlertidig løsning og de er fyldt med skadelige ingredienser som natrium og aluminium. PPI narkotika bør kun bruges til otte uger, på de fleste. Så hvad er du at gøre? Disse lægemidler kun maske og skjule symptomerne og har hundredvis af skadelige bivirkninger. De helbrede ikke betingelsen! De gør du ikke godt! De kun gør narkotika beslutningstagere rigere på din regning!

Jeg plejede at lide af akut GERD. Jeg var afhængig af en PPI narkotika… en “visse farvede pille”. Efter flere år med at tage dette lægemiddel, min tilstand blev værre og jeg fik at vide, at fordoble dosis. Jeg begyndte at føle træg og træt. Min vision lidt og mit blodtryk eksploderet. Jeg indså, at disse var mulige bivirkninger af denne PPI narkotika. Jeg gjorde en computer søgning og fandt, at der var hundredvis af mulige bivirkninger. Jeg var chokeret og bange på, hvad jeg fandt! Jeg var at skade min krop og jeg ønskede at stoppe med at tage dette stof! Men når jeg prøvede at stoppe PPI, han syre pumper, som var blevet lukket ned, gik vild og produceret mere sur end nogensinde før.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget jeg lidt. Min spiserør brænding konstant og l frygtet at jeg permanent vil skade mig selv. Jeg kunne ikke sove om natten. Jeg var bange for at spise eller drikke noget men vand! Jeg var bange for at gå til middag. Jeg blev en eneboer. Jeg begyndte at miste mine venner. De forstod ikke mit problem. Venner ville kalde og siger, “Lad os gå ud for mexicansk, grill eller pizza”. Selvfølgelig, jeg kunne ikke. Jeg elskede at spise hot chili drysses med rå løg og jack ost, men det var nu min værste mareridt. Mit liv var blevet uudholdelig!

Jeg var fast besluttet på at slå denne sygdom! Min læge ikke kunne hjælpe mig-ingen kunne fortælle mig hvad jeg skal gøre. Jeg var nødt til at helbrede mig selv. Jeg blev helt dedikeret til at finde svarene. Jeg studerede og forsket. Jeg ønskede at finde naturopatisk behandlinger mod narkotika, så jeg søgte højt og lavt for naturmedicin, der rent faktisk kan helbrede syre refluks. Jeg prøvede alle mulige behandling, der findes, voodoo.

Jeg fandt, at svarene på syre refluks problem er faktisk ganske enkel. Med et par ændringer i livsstil og ved hjælp af flere naturlige retsmidler, kan man absolut slå syre refluks syndrom, uden brug af narkotika.

Husk, at grunden til denne betingelse findes først og fremmest skyldes en beskadiget spiserøret. Lad spiserøret helbrede ved at ikke spise de samme mad på samme måde, som forårsagede skaderne. At miste vægt, udøve, tygge ordentligt, drikke tilstrækkelige mængder vand og opløftende hovedet om natten, er alle enkle ting, som enhver kan gøre for at forbedre denne betingelse.

Der er også mange naturlige ingredienser findes i enhver sundhed butik, som en hjælp under syre refluks tilbagebetalingsperioden. Urter, som slippery elm og skumfidus har vidunderlige helbredende egenskaber. Aloe vera juice, lakrids og naturlig honning kan berolige spiserøret og hjælpe i helingsprocessen.

Ved at spise middag på mindst kan tre timer før sengetid, man drastisk reducere chancerne for syre refluks. Tyggegummi mellem måltider faktisk reducerer mavesyre, og hvis du virkelig nødt til at have denne pasta med tomatsauce, der er altid bagepulver som en sidste udvej.

Spis mindre og hyppigere måltider. Jeg spiser fire eller fem små måltider hver dag. Jeg starter dagen med Kukicha kvist te. Jeg spiser så frugter, såsom bananer og meloner. Jeg har flere snacks af valnødder, mandler og mere frugt. Til frokost spiser jeg en salat, lavet med grillet kyllingebryst, eller tofu, blandet med hjerter af romaine, vendt med en lys citron og purløg vinaigrette.

Jeg har fundet, at det betaler sig at holde den mad, du spiser så alkalisk som muligt. Jeg har udviklet nogle vidunderlige opskrifter, såsom pasta primavera, bagt kyllingebryst på champignon caps og sauterede hvid fisk på kartoffelmos med grønne ærter. Du har helt sikkert ikke til at sulte dig selv, men jeg foreslår, at du holde sig væk fra disse syre refluks “trigger” fødevarer, indtil du har helbredt din irriteret spiserør.

Det tager en ny tilgang til livet, i almindelighed, for at helbrede en stædig syre refluks sygdom. Tænk på det som en sjov udfordring. Du vil føle så meget bedre, det har været arbejde alle indsats.

Så venligst ikke ty til de “farvede piller”. Ja, de er bekvemme, men potentielt farlige, i det lange løb. Tag kommandoen over din egen sundhed og bruge naturlige ressourcer til at helbrede syre refluks.

Gratis opskrifter til syre refluks healing er tilgængelige på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.